TREKKOP VOOR GESTUURDE BORING

Trekkoppen zijn PE-cilinders afgemonteerd met een grote oogmoer en bout. Deze PE-stukken worden op PE-buizen gespiegellast. Wanneer men een gestuurde boring heeft gedaan onder bijvoorbeeld een weg of een kanaal door, dan worden de buizen met behulp van een ketting of kabel teruggetrokken door de boring. De boring is ingespoten met bentoniet zodat deze goed open blijft. Één of meerdere buizen worden zo in de juiste positie gebracht en verwerkt.

‚Äč

Tijd- en kostenbesparend

Met onze praktijkervaringen uit het veld ontwikkelen en produceren wij zelf deze trekkoppen. Ze worden volledig gesloten gemaakt. Daarmee garanderen we dat er geen materiaal in de nieuw getrokken buis terechtkomt. De leiding hoeft daarom niet gespoeld te worden. Hierdoor kan hij direct schoon opgeleverd worden. Dat scheelt de aannemer tijd en kosten.

 

Verder is de trekkop zo geconstrueerd dat deze een trekkracht kan opvangen tot ca. 16.000 kg (bij ideale omstandigheden). Een duurzame en betrouwbare oplossing.

1/1

Uit voorraad leverbaar

Onze trekkoppen zijn uit voorraad leverbaar in de maten 40 mm t/m 315 mm. Grotere afmetingen, 355 mm t/m 1000 mm, kunnen wij binnen 2-3 weken leveren. De trekkoppen van Van Kaam zijn te herkennen aan de roze oogmoer.

 

Meer informatie? Ons verkoopteam is te bereiken via telefoon 075-6314841